ARPACASUL- este considerat
vindecătorul pieli.
Împachetări cu terci de arpacaş : se macină fin
arpacaş, se amestecă cu apă de la fântână şi se pune pe foc într-un vas
nemetalic, amestecând continuu, vreme de 5-10 minute, apoi se lasă să se
răcească la temperatura camerei. Terciul obţinut se aplică pe porţiunea de
piele bolnava, timp de 15-20 minute, apoi se clăteşte bine cu apă călduţă.
Aplicarea se face cât mai des.
Ceai de arpacaş : 2 linguri de arpacaş prăjit
într-o tigaie fără ulei vreme de 10 minute, se fierbe apoi în apă plata
tot 10 minute (vasul să fie nemetalic). Se bea zilnic, călduţ sau rece,
eventual îndulcit cu miere. În plus, suferinzii de acnee să mănânce cât mai mult
arpacaş. Rezultatele vor fi foarte bune .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu