sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Regimul Oshawa 7- Detoxifiere, vindecare, purificare



Regimul Oshawa 7 este cel mai sever regim alimentar propus de medicul japonez George Oshawa. Acest regim este adoptat de tot mai multi yoghini, pentru efectele sale de purificare. Regimul dureaza 10 zile si nu este permis decat consumul de cereale de tip yang: grau, orez (integral), mei si hrisca.
Desi este un regim alimentar sever, este foarte eficient in tratarea bolilor de tip yin, inclusiv cancerul. Cerealele pot fi consumate in orice cantitate si combinatie, fierte sau coapte, singurul ingredient admis fiind sarea si apa plata sau de izvor. Conform spuselor doctorului Oshawa, mai toate bolile si tumorile se hranesc cu energie yin.
Oferind corpului doar hrana yang, boala dispare sau este tinuta in frau.
Regimul este ideal pentru detoxifierea totala a organismului, actiunea acestuia fiind purificatoare. Regleaza secretiile hormonale, imbunatateste digestia si tenul devine curat si luminos, trateaza depresia si anxietatea.
Regimul poate fi tinut si de catre cei ce vor sa mai slabeasca, la finalul regimului putand scapa de aproximativ 7 kilograme. Daca tineti regimul pentru a slabi, incercati sa nu combinati orezul cu graul la aceeasi masa.
Pentru a va trata de anumite boli, tineti 10 zile de regim, faceti o pauza de 3 zile si reluati regimul pana la vindecarea bolii. Exista destule persoane bolnave de cancer care au recurs la acest tratament dupa ce medicul nu le-a mai dat nicio sansa. Poate ca nu s-au vindecat in totalitatea, dar au tinut boala in frau si au mai trait multi ani.
Orice persoana ar trebui sa tina acest regim o data pe an pentru a beneficia de puterile vindecatoare miraculoase. 

Un comentariu: