joi, 1 noiembrie 2012

Sanatate intr-un pahar cu apa

Un pahar de apa dimineata iti revigoreaza intreg organismul!
Fie ca simti acest lucru sau nu, dupa o noapte de somn corpul iti este deshidratat, asadar inainte de a bea o cana de cafea sau de ceai si inainte de a lua micul dejun, bea un pahar de apa la temperatura camerei  si, daca iti surade ideea, adauga si un strop de lamaie! Lamaia va oferi stralucire tenului tau, va contribui la purificarea organismului, la inlaturarea constipatiei si la imbunatatirea digestiei.
Pe langa toate acestea, un pahar de apa dimineata nu doar ca te va revigora instant si va functiona mai rapid decat cea mai tare cafea, dar iti va oferi sentimentul placut ca ai facut ceva pentru sanatatea ta inca de la prima ora.
De asemenea, un pahar de apa dimineata are un efect puternic asupra metabolismului, ajutandu-te sa scapi mai usor de kilogramele in plus.
Apa de dimineata, pe stomacul gol, elimina toxinele si curata intreg sistemul digestiv, pregatind stomacul pentru prima masa si ajutand la o mai buna absorbtie a vitaminelor si a mineralelor din alimente. De asemenea, acest obicei de a bea apa dimineata contribuie la purificarea sangelui, la imbunatatirea circulatiei si la prevenirea bolilor cardiovasculare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu